Retourbeleid
 

In overeenstemming met de Consumer Protection Act van Finland hebt u het recht om een ​​artikel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te ruilen en/of te retourneren. Het retourrecht is alleen van toepassing op artikelen die zich in nieuwe, ongebruikte staat en in hun originele verpakking bevinden.

Voeg een kopie van de bestelling toe wanneer u een artikel terugstuurt voor teruggave of omruiling. Vermeld ook uw naam, klantnummer, telefoonnummer, e-mailadres en adres. Voor retourzendingen waarbij betaling is gedaan met behulp van online bankbetaling of overschrijving, vermeldt u ook uw bankrekeningnummer in IBAN-formaat (FI1234567890).

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren. Als u een item verzendt boven de Euro 75, moet u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten.
We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel ontvangen.

Adres voor retourneren of ruilen:
The inspiring North
Peltotievantie 137
FI-99440 Leppäjärvi

We accepteren geen retouren na 14 werkdagen. Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als uw retourzending wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

The inspiring North

Felt Crafts and Photo Art

by Claudia de Jong

email: get.inspired@theinspiringnorth.com

VAT ID: NL003331572B80

© 2015 by Claudia de Jong, all rights reserved, created with Wix.com